آموزشاخبار

آشنایی با تمرین‌های «خودآزمون» جاواکاپ

یکی از امکانات جدید دوره‌ی رایگان آموزش جاوا تمرین‌های خودآزمون هستند. این تمرینات به صورت طبقه‌بندی‌شده و متناسب با مباحث هر یک از جلسات این دوره‌ی آموزشی طراحی شده‌اند. این تمرین‌ها، با همکاری Quera.ir ارائه می‌شوند. Quera یک سرویس آزمون خودکار بومی است. جاواکاپ تز همکاری Quera در طرح عام‌المنفعه‌ی خودآزمون‌های جاواکاپ صمیمانه قدردانی می‌کند. لازم به ذکر است که قبلاً هم جاواکاپ و Quera همکاری بسیار خوبی در برگزاری آزمون‌های درون‌سازمانی (برای ارزيابی و مقایسه برنامه‌نویسان) به صورت اختصاصی برای سازمان‌های مختلف داشته‌اند.

تمرین‌های خودآزمون کجا هستند؟!

در جدول‌های موجود در این قسمت، مقابل هریک از جلسات دوره‌ی آموزشی، یک یا چند لینک به سوالات خودآزمون مربوط به همان جلسه وجود دارد. یعنی برای پاسخ دادن به آن سوالات، کافی است دانش جاوای آموزش‌داده‌شده از جلسه‌ی اول تا آن جلسه را به صورت کامل فرا گرفته باشید. البته بیشترین تاکید سوال بر روی قسمت‌های جدید و مهمی است که در همان جلسه فرا گرفته‌اید.

حل این تمرین‌ها برای چه کسانی مفید است؟

لازم به ذکر است که حل این تمرین‌ها برای تمامی افراد می‌تواند بسیار مفید باشد. برای کسانی که از طریق این دوره در حال یادگیری زبان جاوا هستند، محک بسیار خوبی برای برنامه‌نویسی است و به یادگیری، درک و به‌کارگیری بهتر مطالب مطرح‌شده در هر جلسه کمک بسیاری می‌کند. کسانی هم که فیلم‌های آموزشی را مشاهده نکرده‌انده و از طریق دیگری زبان برنامه‌نویسی جاوا را فرا گرفته‌اند، می‌توانند از این طریق میزان دانش خود را محک زده و با نقاط قدرت و ضعف خود در این زمینه آشنا شوند.

چگونه به این تمرین‌ها پاسخ دهیم؟

تمامی این تمرین‌ها به صورت خودکار و با کمک سایت Quera تصحیح می‌شوند. برای اینکه بتوانید پاسخ تمرین‌ها را در این سایت بارگذاری کنید تا به صورت خودکار تصحیح شوند، کافی است در ابتدا یکبار این مراحل را طی کنید:

  1. در سایت Quera عضو شوید.
  2. پس از عضویت و ورود، در “تمرین‌های دوره‌ی آموزشی جاواکاپ” عضو شده و به مسابقه وارد شوید.

پس از این، با کمک لینکی که در انتهای هر تمرین گذاشته شده است، به صفحه‌ای که محل بارگذاری پاسخ همان تمرین است هدایت می‌شوید. شما باید پاسخ خود را دقیقا مطابق با آنجه که در قسمت “آنچه باید آپلود کنید” گفته شده است بارگذاری کنید.

پس از ارسال پاسخ، به قسمت “همه ارسال‌ها” هدایت شده و در آنجا می‌توانید وضعیت ارسال خود را مشاهده کنید. در ابتدا در وضعیت “در انتظار داوری” قرار خواهید داشت. پس از مدتی با به‌روزرسانی (refresh) صفحه، اگر کد شما خطای کامپایل نداشته باشد، نتیجه‌ی داوری و امتیاز خود را مشاهده خواهید کرد. اگر امتیاز کامل (امتیاز هر سوال در بخش سوالات، در مقابل نام آن نوشته شده است) را کسب کرده باشید وضعیت شما سبز و غیراین صورت قرمز خواهد بود.

در صورت کسب نکردن امتیاز کامل، چگونه می‌توانیم متوجه اشکال خود شویم؟

در ستون وضعیت با کلیک بر روی امتیازی که کسب کرده‌اید، صفحه‌ای نمایش داده می‌شود که اطلاعات مفیدی از قبیل تعداد کل تست‌ها، نام تست‌ها و pass یا fail شدن هر تست مشخص شده است.

اگر امتیاز 0 گرفته‌اید و با پیامی مشابه تصویر زیر روبرو شدید:

در این صورت:

  • ممکن است پاسخ خود را دقیقا مطابق با آنچه که در قسمت “آنچه باید آپلود کنید” گفته شده است، ارسال نکردید.
  • ممکن است نام فایل‌ها و کلاس‌ها دقیقا مطابق با آنچه در صورت تمرین گفته‌شده است نباشد.
  • ممکن است نام ویژگی‌ها، نام متدها و نوع برگشتی متدها دقیقا مطابق با آنچه در صورت تمرین گفته‌شده است نباشد.

اما

اگر امتیازی بیشتر از 0 کسب کرده‌اید:

با کلیک بر روی امتیاز خود، می‌توانید نام تست‌هایی که نتوانسته‌اید پاس کنید را مشاهده کنید. با دقت در نام این تست‌ها و مرور مجدد صورت تمرین، می‌توانید حدس بزنید که احتمالا چه موردی را رعایت نکردید.

اگر نتوانستم متوجه اشکالم بشوم، چه کنم؟

اگر با وجود موارد گفته‌شده، باز هم نتوانستید متوجه اشتباهتان شوید، هیچ اشکالی ندارد. از طریق بخش “سوال بپرسید”، به صورت مستقیم می‌توانید با طراحان سوال مکاتبه کنید و از آن‌ها راهنمایی و کمک بخواهید.

نوشته های مشابه

‫8 دیدگاه ها

    1. سلام
      خیر. پاسخ تمرین‌ها جایی منتشر نشده. اما تیم پشتیبانی جاواکاپ، به مشکلات و سوالات شما در خصوص هر یک از تمرین‌ها، پاسخ خواهند داد و راهنمایی‌های لازم رو به شما می‌کنن تا بتونید خودتون به راه حل کامل و درستی برسید. کافیه سوالتان را در بخش «سوال بپرسید» کوئرا مطرح بفرمایید.
      موفق باشید

    1. سلام
      این سوالات برای مرور و درک بهتر مفاهیم پایه‌ی جاوا که در هر یک از جلسات فیلم‌های آموزشی به آن‌ها پرداخته شده است، طراحی شده‌اند و برای افرادی که در حال یادگیری این زبان برنامه‌نویسی هستند، مناسب است.
      البته برای کسانی هم که از قبل با این زبان آشنایی دارند می‌تواند مفید باشد و باعث مرور ویژگی‌ها، امکانات و نکات زبان جاوا می‌شود.
      خیلی ممنون که نظرتون رو اعلام کردید.

  1. با سپاس، اما مطلب بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارد، در انجمن های علمی معمولا مقایسه ای بین ابزار های موجود انجام می شود. منظور شما شاید کاتا یا مسایل الگوریتمی و از این دست است که در این حوزه هکر رنک، کد وارز، تاب کدر و سرویس های بسیاری هستند که از شامل زبان های برنامه نویسی تا دیتابیس و هوش مصنوعی و غیره می باشند.

    1. سلام
      هدف از این مطلب صرفا آشنایی با خودآزمون‌هایی است که برای دوره‌ی آموزشی جاواکاپ طراحی شده‌اند و در واقع راهنمای استفاده از آن‌ها می‌باشد.
      با تشکر

  2. دستتون درد نکنه.اتفاقا همین الان اومده بودم بپرسم کجا کوئرا باید جواب بدیم تمرینا رو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا