اخبار

همایش جاوا ویژن

ثبت نام همایش و گردهمایی جاوا ویژن آغاز شد.

همایش جاوا ویژن به منظور آشنایی هر چه بیشتر برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان جاوا با مسائل و چالش‌های روز صنعت نرم‌افزار در ایران و جهان، در روز جمعه 25 آبان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

در این همایش سه تن از متخصصان صنعت نرم‎‌افزار سخنرانی خواهند کرد و از تجارب صنعتی و عملی طولانی مدت خود با ما گفت‌وگو می‌کنند. در حاشیه این همایش نیز می‌توانید با نمایندگان شرکت‎های حامی که در محل همایش حضور دارند، گفت‌وگو کرده، به بحث و شبکه‌سازی بپردازید و از موقعیت‌های شغلی موجود مطلع و بهره‌مند شوید.

ارتباط و آشنایی با شرکت‌ها و نمایندگان آنان فرصت مغتنمی است که به سادگی به دست نمی‌آید. از فرصت حضور شرکت‌ها و نمایندگان آنان استفاده کرده و اطلاعات خود را در مورد بازار کار، نیازمندی‌های آن، مهارت‌ها و ابزارهای مورد استفاده در صنعت و شرایط شغلی روز تکمیل کنید. در این میان اگر بتوانید خودی هم نشان دهید که یک هیچ برده‌اید.

ملاقات افراد تاثیرگذار در هر حوزه شانسی است که نمی‌توان به راحتی از دست داد. شاید در حد گرفتن یک سلفی با کسی باشد که روی شما تاثیرگذار بوده یا به اشتراک گذاری یک ایده با کسی که برای وی ارزش زیادی قائل هستید یا ایجاد ارتباطی که بتواند در یافتن راهنمای بعدی در مسیر حرفه‌ای‌تان کمک کننده باشد.

توجه: افرادی که در آزمون جاواکاپ 97 شرکت‎اند اما به مسابقه فینال دعوت نشده‎اند، می‌توانند بلیت شرکت در همایش را با قیمت ویژه خریداری کنند. مشاهده اسامی راه‌یافتگان به مسابقه فینال

ثبت نام در همایش:

مشاهده صفحه ثبت‌ نام در ایوند

ثبت نام مستقیم

زمان‎بندی

سخنرانان:

آقای حمیدرضا آموزگار

حمیدرضا آموزگار فارغ‌التحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات از دانشگاه خواجه‌الدین طوسی است. وی از سال 1383 فعالیت خود را در صنعت نرم‎افزار آغاز کرده و از آن پس در شرکت‌های مختلفی به عنوان مشاور، مدیر پروژه، معمار و مدیرعامل ایفای نقش نموده است. آموزگار، در سال‎های اخیر در سازمان‌ها و شرکت‎هایی همچون فناپ، بانک پارسیان، صندوق ذخیره فرهنگیان، نوژا، ایران خودرو و … فعالیت داشته و تاثیرگذار بوده است.

سمت فعلی: معاون توسعه فناوری فناپ- مدیر عامل شرکت نوژا

موضوع سخنرانی: جاوا برای جاوا

هجوم ابزارها، فریمورک‌ها و راهکارهای ابری، روز به روز عمق دانش مهندسین ما را بیشتر کاهش داده است.
تعداد کم افرادی که توانمندی و علاقه‌مندی به ایجاد زیرساخت‌های پایه‌ای داشته باشند ما را به سمت مصرف‌گرایی مبتنی بر تکتولوژی سوق داده و همان اتفاقی که در سایر صنایع برایمان افتاد، در صنعت توسعه نرم‌افزار نیز در حال رخداد است.
اکیدا نیاز است از تجارب قبلی درس بیاموزیم و حواسمان به بنیان‌های دانشی تولید باشد. ثبات یک صنعت در یک کشور به میزان تولید تکنولوژی‌های پایه‌ای مرتبط با آن وابسته است.
در این سخنرانی مقدمه‌ای بر اهمیت جایگاه ایجاد کتابخانه‌ها و سرویس‌های پایه‌ای را خواهیم شنید.

آقای سید جمال‌الدین پیشوایی

سید جمال الدین پیشوایی فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر از دانشگاه صنعتی شریف می باشد. سید جمال از موسسان و اعضای هیات مدیره شرکت مشاوران نرم‌افزاری اعوان و از موسسان و اعضای کمیته راهبری انجمن جاواکاپ است. 

وی از سال 1383 به عنوان مدیر فنی شرکت اعوان در مدیریت پروژه و معماری نرم‌افزارهای متعددی ایفای نقش نموده است. فعالیت‌های آموزشی و مشاوره‌ای متعددی نیز در سوابق او به چشم می‌خورد. 

سمت فعلی: مدیر فنی و رئیس هیات مدیره شرکت اعوان، عضو شورای راهبری انجمن جاواکاپ

موضوع سخنرانی:  تضمین کیفیت سامانه‌های مبتنی بر جاوا

ما با یاد گرفتن زبان‌های برنامه‌نویسی و فناوری‌ها می‌توانیم نرم‌افزارهایی تولید کنیم که کار می‌کنند. ولی قابلیت نگهداری و طول عمر مفید محصولات ما چقدر خواهد بود؟ چطور از صحت تولیداتمان مطمئن می‌شویم؟ چطور می‌توانیم با شجاعت و سرعت بیشتری نرم‌افزار تولید کنیم؟

ساز و کارهای ساده و موثری برای بهبود کیفیت نرم‌افزار وجود دارد که برای آگاهی از آن‌ها به دانشی فراتر از زبان‌های برنامه‌نویسی و فناوری‌ها نیاز داریم. این ارائه به برخی از این ساز و کارها خواهد پرداخت.

آقای علی جلال

علی جلال فارغ التحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه صنعتی شریف است و 11 سال سابقه برنامه نویسی، مدیریت پروژه و معماری نرم‌افزارهای سازمانی جاوا را دارد. وی نویسنده اصلی فریم‌ورک تولید نرم‌افزار «جامع» است که در چند شرکت به کارگیری شده است. از علایق وی کار با تکنولوژی های JEE و Javascript است.

سمت فعلی: معاون معماری واحد نرم‌افزار شرکت پژوهش و توسعه ناجی

موضوع سخنرانی: چالش واسط کاربری در نرم‌افزارهای سازمانی جاوا

واسط کاربری معمولا نیمی از کدهای نرم‌افزارهای وب سازمانی را به خود اختصاص می‌دهد. یکی از چالش‌های تکنولوژی‌های واسط کاربری، تغییرات بنیادین این تکنولوژی‌هاست. در این ارائه مروری بر تکنولوژی‌های واسط کاربری در سال‌های اخیر انجام شده و نحوه به کارگیری دو تکنولوژی واسط کاربری در نرم‌افزارهای سازمانی جاوا ارائه خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا