ششمین آزمون جاواکاپ، در مهر و آبان امسال و در دو مرحله کتبی و عملی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
آزمون کتبی
نوزده مهر و در مرحله اول، آزمون کتبی با حضور حدود 240 شرکتکننده از شهرها، شرکتها و دانشگاههای مختلف برگزار شد. آزمون کتبی شامل دو بخش جاوای استاندارد (JavaSE) و وب بوده و شرکتکنندگان بر حسب علاقه و توانمندیهایشان در یک یا هر دو بخش با سایرین به رقابت پرداختند. در حاشیه مسابقه نیز نمایندگانی از شرکتهای حامی جاواکاپ از جمله اسنپ، تپسل، اعوان، خدمات انفورماتیک نوین کیش، پرگاسطب، متن اول و یکتانت حضور داشته و برای جذب نیرو از بین شرکتکنندگان تلاش میکردند.
در ادامه، تصاویری از برگزاری مرحله اول ششمین آزمون جاواکاپ را ملاحظه میفرمایید.
چند روز بعد، اسامی نفرات برتر (فینالیستها) جهت حضور در مرحله دوم مسابقه فینال عملی و همچنین اسامی افرادی که موفق به کسب گواهینامه شده بودند، در سایت جاواکاپ اعلام شد.
آزمون فینال عملی
صبح روز ده آبان، فینالیستها به رقابت نهایی با یکدیگر پرداختند. این مرحله نیز شامل دو بخش سوالات جاوا SE و سوالات وب بود. برخی افراد فقط در بخش اول و برخی دیگر در هر دو بخش شرکت کردند.
در بخش اول 5 سوال طراحی شده بود که در مجموع امکان کسب 500 امتیاز از این بخش وجود داشت. در نهایت نفر اول 438 امتیاز، نفر دوم 424 امتیاز و نفر سوم 387 امتیاز موفق شدند کسب کنند.
در بخش دوم، دو سوال طراحی شده بود. سوال اول ساده و بیشتر برای دستگرمی بود و 150 امتیاز داشت. سوال دوم که جدیتر بود و حالت پروژهای داشت، 350 داشت. از مجموع این 500 امتیاز، نفر اول 395 امتیاز، نفر دوم 307 و نفر سوم 272 امتیاز موفق شدند کسب کنند.
در نهایت، شرکتکنندگان پس از صرف ناهار و استراحتی کوتاه به سمت تالار ابوریحان واقع در مرکز همایشهای دانشگاه شهید بهشتی روانه شدند.
در ادامه تصاویری از مسابقه فینال ششمین آزمون جاواکاپ را ملاحظه میفرمایید.
همایش جاواویژن
همایش جاواویژن یک همایش سالانه است که چند تن از متخصصان صنعت نرمافزار در این همایش سخنرانی کرده و به بیان تجارب شرکتهای نرمافزاری فعال در حوزه جاوا میپردازند. این همایش معمولا پس از مرحله عملی آزمون جاواکاپ و قبل از مراسم اختتامیه و اهدای جوایز برگزار میشود. چنین همایشی با انتقال تجارب میان مدیران فنی شرکتها با شرکت کنندگان همراه است و میتواند برای افرادی که به تازگی قصد ورود به این حوزه را دارند و یا افرادی که مدتهاست در این حوزه فعالیت میکنند، مفید باشد. همایش امسال نیز در تاریخ ۱۰ آبان ۱۳۹۸ در تالار ابوریحانِ مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. سخنرانان این همایش، سید جمالالدین پیشوایی مدیرفنی شرکت اعوان، عیسی حکمتیزاده لید فنی اسنپباکس، سیدمحمد طاهری مدیرفنی متریکس، حسن کمالو مدیر نرمافزار شرکت ناجی و نریمان اسماعیلیفرد مدیرفنی پرگاس طب بودند که به ارائه تجربیات خود پرداختند. از میان سخنان جناب پیشوایی میتوان به نقش و اهمیت بالای مستندسازی دانش نرمافزاری و تصمیمات معماری اشاره کرد. ارائه پرمحتوای آقای حکمتیزاده در قالب معرفی چالشهای اجرایی بازنویسی پروژه اسنپباکس بود. تجربیات آقای طاهری شامل معرفی ابزارهای مبتنی بر جاوا برای پردازش دادههای حجیم میشد. آقای کمالو به معرفی نقش تحول دیجیتالی در هوشمندسازی پلیس پرداخت و در صحبتهای آقای اسماعیلیفرد نیز به معرفی چارچوب ELK برای جستجو روی دادههای حجیم اشاره شد. برای آشنایی بیشتر با سخنرانان و موضوعات سخنرانیها به صفحه جاواویژن مراجعه کنید. به زودی فیلم سخنرانیها نیز در همان صفحه منتشر خواهد شد.
اختتامیه و اهدای جوایز
در پایان، مراسم اختتامیه و اهدای جوایز به نفرات برتر برگزار شد. با در کنار هم قرار دادن نتایج فینال عملی و نتایج آزمونهای کتبی، نهایتا افراد در دو دسته جاوا SE و جاوا SE + وب (کل)، ردهبندی شدند.
ردهبندی انفرادی
اسامی 12 نفر اول در آزمون SE که بر اساس نتایج آزمون کتبی پایه، آزمون کتبی حرفهای و آزمون عملی جاوا SE است، در ادامه آمده. به جز آقای پاشازاده که در دور قبلی جاواکاپ از نفرات برتر بودند و جایزه نقدی دریافت کرده بودند، به سایر عزیزان مبالغی به عنوان جایزه اهدا گردید. همانطور که قبلا اعلام شده بود، جایزه نفر اول سه میلیون تومان، نفر دوم یک و نیم میلیون تومان، نفر سوم هفتصد و پنجاه هزار تومان و سایر نفرات دویست هزار تومان بود.
حسین نصر اصفهانی |
مهدی نیکدان |
امير پاشازاده |
علیرضا اسدی |
احسان کریمی |
روزبه شریفنسب |
علیرضا قاسمی |
محسن دهقان کار |
محمد موحدمنش |
علی خالقی رحیمیان |
محمدجواد صاحب ناسی |
مهدی قربانی |
اسامی 5 نفر اول در ردهبندی کل (جاوا SE + وب) که بر اساس نتایج آزمونهای کتبی (پایه، حرفهای و وب) و آزمونهای عملی (جاوا SE و وب) به دست آمده، به شرح زیر است:
حسین نصر اصفهانی |
امير پاشازاده |
احسان کریمی |
رضا رجب لو |
علیرضا فصیح |
جایزه نفر اول سه میلیون تومان، نفر دوم یک و نیم میلیون تومان، نفر سوم هفتصد و پنجاه هزار تومان و نفرات چهارم و پنجم دویست هزار تومان بود. از آنجایی که بخش وب برای اولین بار به آزمون جاواکاپ اضافه شده بود، به همه عزیزانی که موفق به کسب رتبههای برتر در این بخش شده بودند، جوایز نقدی اهدا شد.
ردهبندی تیمی
با وجود شرکتکنندگانی از بیش از 90 شرکت نرمافزاری، در مرحله اول 8 تیم شرکتی تشکیل شد و از این میان، تیم شرکتهای مشاوران نرمافزاری اعوان شرکت پژوهش و توسعه ناجی به مرحله فینال راه یافتند (این شرکتها حداقل سه شرکتکننده در بین فینالیستها داشتند). در نهایت در ردهبندی جاوا SE و کل، تیم شرکت اعوان مقام اول و تیم شرکت ناجی مقام دوم را کسب کردند.
همچنین در این آزمون شرکتکنندگانی از بیش از 50 دانشگاه و مرکز آموزشی داشتیم که در مرحله اول حدود 25 تیم (دانشگاههایی با بیش از سه شرکتکننده) و در مرحله فینال سه تیم شامل تیم دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه امیرکبیر حضور داشتند. در نهایت، در ردهبندی جاوا SE تیم دانشگاه شهید بهشتی مقام اول، دانشگاه صنعتی شریف مقام دوم و دانشگاه امیرکبیر مقام سوم را کسب کرد. در ردهبندی کل هم دانشگاه صنعتی شریف مقام اول، دانشگاه شهید بهشتی مقام دوم و دانشگاه امیرکبیر سوم شد.
در ادامه تصاویری از مراسم اهدای جوایز و نفرات و تیمهای برتر را هم میبینیم.
در پایان، مجددا تشکر میکنیم از حامیان ششمین دوره آزمونهای جاواکاپ:
شرکت مشاوران نرمافزاری اعوان، شرکت اسنپ، شرکت تپسل، شرکت پژوهش و توسعه ناجی، شرکت خدمات انفورماتیک نوین کیش، شرکت متن اول و شرکت یکتانت
.
.
.
آدرس کانال تلگرام: JavaCupIR@
آدرس اکانت توییتر: JavaCupIR@
آدرس صفحه اینستاگرام: javacup.ir
آدرس گروه لینکدین: Iranian Java Developers