مسابقات

مصاحبه با آقای اسفندانی، برنده مسابقه دوم جی کل

دور دوم مسابقات جی کل با معرفی آقای غلامرضا اسفندانی، برنده ی مسابقه، به پایان رسید. به همین بهانه، گپ و گفت صمیمانه و کوتاهی با ایشان داشتیم که در ادامه آمده است.

 سلام، لطفاً یک معرفی کوتاه از خودتان بفرمایید.

سلام. غلامرضا اسفندانی هستم. ۲۹ سالم است. لیسانس و فوق لیسانس را شریف خواندم و برای دکتری به آمریکا آمدم که بعداً تصمیم گرفتم شروع به کار کنم و الآن یک سالی است که مشغول به کارم.

بسيار عالی. می توانیم بپرسیم کجا کار می کنید؟ با جاوا کار می کنید؟

من در حال حاضر در یک شرکت محلی به نام (inmoment.com) Inmoment کار می کنم. پایه محصول این شرکت جاوا است اما از خیلی از تکنولوژی ها استفاده می کنند؛ برای نمونه خود من در سه-چهار ماه گذشته بیشتر با AngularJS کد زدم تا جاوا.

آن چه در ایران از جاوا و برنامه نویسی و غیره یاد گرفتید، برای شما مفید بوده؟ مثلاً آموزش های دانشگاه برای کار در آن جا خوب بود؟

به صورت قطعی جوابم به این سوال بله هست. به خصوص من برنامه نویسی جاوا را با دکتر رامتین خسروی گذراندم که واقعاً عالی بود. در مورد بقیه زبان ها هم که بلد هستم بیشتر علاقه ام بوده یا این که یک ضرورتی در کار یا درس پیش آمده بود که رفتم و آن زبان را یاد گرفتم. در مورد آموزش دانشگاه ها در ایران (مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر) هم خیلی از دروس را مفید می دانم و به نظرم تعداد قابل توجهی از آن ها را باید بازنگری کنند؛ البته باید این را هم اذعان کنم که با تجربه ای که من از یک دانشگاه خوب در آمریکا و دانشگاه شریف داشتم، سطح بعضی از دانشگاه ها در ایران (مثل شریف) از سطح خیلی از دانشگاه ها در آمریکا هم بالاتر است (به خصوص در دوره لیسانس).

مسابقه جی کل چطور بود؟ نظر شما چیست؟

راستش من در مورد مسابقه چیزی نمی دانستم تا اینکه چند روز قبل در لینکی که صادق علی اکبری به اشتراک گذاشته بود دیدم و تصمیم گرفتم که شروع به کد زدن کنم. اول که کد را زدم فکر نمی کردم که احتمال برنده شدن زیاد باشد اما وقتی آن نکته را دیدم که نوشته شده بود کوتاهترین برنامه ۲۳۲ کاراکتر است، شانس اول شدنم را بالا می دیدم :دی.

در مورد مسابقه هم به نظرم حرکت جالبی آمد. با این که تازه با مسابقه آشنا شدم، امیدوارم هم چنان ادامه پیدا کند. به نظرم بهتر است تعداد نفرات برنده را بیشتر کنید. همچنین اگر بتوانید اسپانسر های (sponsors) بیشتر برای کارتان پیدا کنید (که مطمئناً می توانید چون خیلی از شرکت ها جاوا کار می کنند و دنبال متخصص جاوا هستند) قاعدتاً می توانید جوایز بهتری (از نظر مادی) بدهید و مخاطب بیشتری جذب کنید.

پیشنهاد خیلی خوبی است. کلاً فکر می کنید جی کل یا سایر فعالیت های جاواکاپ خوب هستند و فایده ای دارند؟

به نظرم که حرکت خوبی است. راستش من سایت ایرانی که در مورد پایتون باشد را قبلاً دیده بودم؛ هواداران این سایت به صورت منظم مجمع برگزار می کنند، اما این حرکت نوینی است که یک سایت با پشتیبانی یک یا چند شرکت که در حوزه جاوا کار می کنند در ایران راه اندازی شده و می تواند خون تازه ای را به رگ های جامعه ی جاواکار ایرانی تزریق کند و دیگران را هم تشویق کند که از جاوا بیشتر استفاده کنند؛ به خصوص وقتی ببینند که این تعداد شرکت در ایران جاوا کار می کنند و فکر نکنند در ایران فقط C# یا PHP کار می شود.

بسيار عالی. حالا ما چطور این جایزه را به دست شما برسانیم؟! البته ناقابل است.

انشاءالله هر وقت اومدم ایران می گیرمش :دی.

خیلی هم عالی. امیدواریم که به زودی شما را در ایران ببینیم. حالا کلاً قصد دارید برای زندگی به ایران برگردید؟!

فعلاً قصد دارم که یک مدت اینجا کار کنم و ببینیم خدا چی می خواد. الآن قصد دارم در آینده برگردم اما این طور تصمیمات مطمئناً صفر و یکی نیستند و به خیلی عوامل وابسته هستند.

بسيار ممنونیم که وقت گذاشتید تا این گپ صمیمانه را داشته باشیم. انشاءالله هر جای دنیا که هستید سلامت و موفق باشید.

ممنونم از شما.

 

مطالب مرتبط:

برنده مسابقه دوم جی‌کل مشخص شد

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا